Over Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers

Aannemingsbedrijf J.H. Albers

Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers uit Wijchen is een voortzetting van het bedrijf dat door Joost Albers Sr. en Jr. is opgericht en uitgebouwd.

Na het overlijden van Joost Albers Jr. heeft Janny Albers-Hoefnagels het bedrijf doorgezet.

Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers richt zich voornamelijk op het oplossen en afwerken van uw kleinere aannemingsklussen, te denken aan:

  • Montage hang- en sluitwerk
  • Kozijn plaatsen
  • Reparaties en schadeherstel
  • Deuren plaatsen plus afhangen
  • Plafonds + isoleren
  • Plinten

Wij nemen momenteel geen klussen aan.

Geschiedenis

Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers bestaat al sinds 1984 en is opgericht door J. Albers Sr., die als eenmanszaak op 40-jarige leeftijd daarmee begonnen is, nadat hij een jarenlange ervaring had opgedaan in de bouw door oa. als timmerman en uitvoerder.

Albers Sr. is begonnen in een schuur achter zijn ouderlijk woonhuis. Sinds 1992 zitten wij op de huidige locatie, waarvan na 2 jaar de werkplaats werd uitgebreid.

Het bedrijf is overgenomen door zijn zoon, J. Albers Jr. (Joost), die het bedrijf doorzette met zijn moeder en Janny na het overlijden van Senior. In 2008 is er een nieuw kantoor gevestigd aan het nieuwe woonhuis.

Na het overlijden van Joost Albers Jr. in februari 2022 heeft Janny Albers-Hoefnagels met veel liefde het bedrijf voortgezet, met een focus op de kleinere klussen in huis.

U kunt ons eventueel nog bereiken via e-mail: j.h.albers@hetnet.nl.