Over Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers

Aannemingsbedrijf J.H. Albers

Aannemingsbedrijf J.M.H. Albers bestaat sinds 1984 en is opgericht door J. Albers Sr., die als eenmanszaak op 40-jarige leeftijd daarmee begonnen is, nadat hij een jarenlange ervaring had opgedaan in de bouw door oa. als timmerman en uitvoerder.

Albers Sr. is begonnen in een schuur achter zijn ouderlijk woonhuis. Sinds 1992 zitten wij op de huidige locatie, waarvan na 2 jaar de werkplaats werd uitgebreid. In de loop der jaren zijn er 2 vaste medewerkers in dienst gekomen en is ook J. Albers Jr. (Joost) in het bedrijf toegetreden. Anno 2002 is J. Albers Sr. overleden en heeft J.Albers Jr. het bedrijf voortgezet met zijn moeder. In 2008 is er een nieuw kantoor gevestigd aan het nieuwe woonhuis.

Ook beschikken wij over een eigen machinale werkplaats met machines waarin wij oa. trappen, kozijnen en deuren en alle andere timmerwerken (ook handmatig) etc. produceren.

Wij werken met veel plezier in ons bedrijf

Ons bedrijf is kleinschalig en betrouwbaar wat inhoudt dat er korte lijnen zijn en dat Albers Jr. overal zicht op heeft wat er zich afspeelt op het werk en een goede communicatie kan hebben met de opdrachtgever. Ook is er altijd tijdens werkuren of in de avonduren overleg mogelijk indien er vragen of opmerkingen zijn over de bouwwerkzaamheden.

U kunt, indien gewenst, uw werkzaamheden van A tot Z, uit handen geven aan ons, dit wil zeggen vanaf tekening tot vergunning ( met u meedenken, suggesties aanbrengen etc.) leveringen en
het uitvoeren van het werk.

Wij geven u een vakkundig bouwadvies, begeleiding en werken en leveren kwaliteitsproducten met garantie.

Onze opdrachtgevers bestaan voor ± 50% uit bedrijven en instellingen en ± 50% uit particulieren. Daarnaast hebben wij ook nog een vaste klantenkring waar wij regelmatig voor werken.